SCM music player

24 Ocak 2014 Cuma

Queen In Hyun's Man (2012)


"Aynı gökyüzü, farklı zamanlar"

Adı: 인현왕후의 남자 / In-hyeon-wang-hoo-eui Nam-ja 
Yönetmen: Kim Byeong-soo (김병수) 
Senarist: Song Jae-jeong (송재정) 
Tür: Kurgu, Romantik 
Bölüm Sayısı: 16 
Yayın Kanalı: tvN 
Yayın Tarihi: 2012/04/18 
Yayın Saati: Çarşamba, Perşembe 23:00




Konusu ve yorumum :  Bundan yaklaşık 500 sene önce bir haksızlığın ortasında bir muska sayesinde geleceğe yolculuk eden Kim Boong Do'nun gelecekte, hallyu starı olmaya çalışan Choi Hee Jin ile yolları kesişir. Hee Jin, ilk görüşte Boong Do'dan hoşlanır çünkü Boong Do, onu görünce hemen sulanmayan ilk erkek ve gerçekten elde etmesi zor. Neyse efendim bu muska sayesinde sürekli geçmişe gidip geleceğe gidebiliyor Boong Do. Bu gelip gelmeler sırasında birbirlerine aşık oluyorlar ama aralında bir çok engel var. Boong Do'nun geçmişte baya onu öldümek için bekleyen düşmanları var çünkü. Bakalım bir araya gelmenin bir yolunu bulabilecekler mi?

Oyuncu Kartları : 

 Choi Hee Jin, eski Miss Korea olan ve hala bir 'hallyu starı' olmaya çalışan oyunculardan biri. Sürekli gülümsüyor, ne kadar olumsuzluk olursa olsun hep gülmeyi tercih eden biri. Boong Do'ya ilk gördüğü andan beri aşık.
 Boong Do'nun ailesi bir haksızlık sonucu öldürülünce kendini intikam almaya adıyor. Aşırı zeki, pratik zekalı ve mükemmel bir erkek. Bir gün bir muska sayesinde geçmişten geleceğe geliyor ve hayatı değişiyor. 
 Hee Jin'in eski sevgilisi olan Dong Min, kaldırılmayı hazmedemez ama çok güzel terk eder. Hee Jin onu terk eden ilk kız olduğundan onu gözünde büyütmüş ve artık onu dünyadaki tek kız olarak gördüğünde onu elde etmek için her şeyi yapabilir. Bad boy diye adlandırılan bir hallyu starı. Kızlar ona hasta ama dediğim gibi gözü He Jin'den başka bir şey görmüyor, yinede arada çapkınlık yapmayı unutmaz.

 Yoon Na Jung, Hee Jin'in en yakın arkadaşı ve menajeri. Yoon Na Jung'u bir hallyu starı yapmak için saçını süpürge ediyor ve zor zamanlarında Hee Jin'in yanında olan tek kişi.
İlişki Tablosu:



Yorumum :
Öncelikle başröl karakterler Yo In Na ve Ji Hyun Woo gerçek hayatta birlikteler ve umarım ayrılmaz dediğim nadir Kore çifterindendir. Soompi'de gezerken rastladığım bir haberde hayranların bu dizinin tesadüf olmadığını düşünüyor. Nasıl derseniz,
Yoo In Na + Ji Hyun Woo = Queen In Hyun’s Man
Eğer tesadüfse de gerçekten sağlam bir tesadüf! 
Dizi gerçekten 2012'nin en sağlam dizilerinden. Tam bir aşk hikayesi, her duygu çok iyi yansıtılmış. İzlerken hem duygulanacak hem güleceksiniz. İzlemediyseniz ne yapıyorsanız bırakın ve koşa koşa bu diziyi izleyin derim.

Replikler :






OSTlar:









Diziyi Koreanturk'ten online olarak izlemek için TIKTIK.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder