SCM music player

22 Ocak 2014 Çarşamba

Full House (2004)


Şunu söylemem gerekiyor ki Full House benim ilk göz ağrım. O kadar eski bir diziydi ki başta izlemeye çekinmiştim ama beni kfan yapan dizi olduğundan ilk dizi yorumumu bu diziyle başlatmak istedim.
Bende yeri çok ayrıdır bu dizinin ^^

Adı: Poolha Wooseu / Full House 
Alternatif İsimleri: Pool Ha-woo-seu 
Tür: Romantik, Komedi 
Yıl: 2004 
Kanal: KBS2 
Toplam bölüm: 16 
Yönetmen: Pyo Min Soo 
Yazar / Senarist: Min Hyo Jeong 
Oyuncular: Song Hye-Kyo
 Jung Ji-Hoon (Rain)
 Kim Sung-Soo
 Han Eun-Jeong


Konusu ve yorumum :
Han Ji Eun bir yazar ve babası tarafından yapılmış bir evi var. Gerçekten aile yadigarı gibi bir şey onun için ama aynı zamanda aşırı saf bir kız. Ama saflığı öyle böyle değil, zaten izlerseniz göreceksiniz. Lee Young Jae ise o çağın burnu havada popüler starlarından. Han Ji Eun bir tatile çıkıyor ve dönüşte uçakta Lee Young Jae'ye rastlıyor. Tabii insan meraklı olunca onunla konuşmaya falan başlıyor fakat tam o sırada üstüne kusuyor! -gerçekten midem bulanmıştı- 
Her neyse, daha sonra Han Ji Eun eve dönünce evinin en yakın arkadaşı tarafından Lee Young Jae'ye satıldığını görüyor. Ne yakın arkadaş ama! Han Ji Eun eve dönünce artık evinin onun olmadığını anlıyor ve olaylar gelişmeye başlıyor. İlk önce gidecek yeri olmadığı için Lee Young Jae'ye yalvarmayı deniyor ama hiç bir işe yaramıyor bunun üzerine evin bahçesinde geceyi geçiriyor. Ancak Lee Young Jae artık acıdığından mı bilemem, Han Ji Eun ile bir anlaşma yapıyor. Anlaşmada onunla 'sahte' bir evlilik yapacak ve evinin temizliğidir, yemeğidir hep o ilgilenecek. Kızımız son çare bu olduğunu anlayınca kabul ediyor artık. Daha sonra yan karakterlerimizde olaya girince aşk 4geni gibi bir şey ortaya çıkıyor. Ancak zamanla Young Jae ve Jie Eun arasında bir çekim oluşuyor ve bu çekim zamanla aşka dönüşüyor.

 Han Ji Eun oldukça saf bir kız ancak bir o kadarda güçlü bir yazar. Bir gün bir tatile çıkıyor ve tatilden dönünce evinin ünlü aktör Lee Young Jae'ye satılmış olduğunu görüyor ve onunla sahte bir evlilik yapmak zorunda kalıyor. Zaten karakteri canlandıran Korenin en bilindik oyuncularından Song Hye Kyo. Çok sevdiğim ve bir o kadarda çok güzel bulduğum bir oyuncudur.

Adamım Bi Rain! İlk kez oppa dediğim baydır kendileri. Her ne kadar dizide baya bi salak karakteri canlandırsada severim. Lee Young Jae oldukça ukala burnu havada bir ünlü şarkıcı. Tabii, aşırı tatlıda. Dizide göreceksiniz zaten muzurluklarını. Zamanla aşk onun bu huylarını değiştirecek ama! 

  Kang Hye Won bayadır Lee Young Jae'ye aşık ama bir türlü açılamamış. Tabi ortama Han Ji Eun girince bir rakip bellemiş oluyor kendine. Diziyi izlerken acısam mı nefret mi etsem bilemedim.

Yoo Min Hyuk ilk gördüğü andan beri Han Ji Eun kızımıza aşık. Gerçekten en çok yandığım ikinci karakter oldu gelmiş geçmiş. Adamcağız şu taşlığa reddedildi ona yanmıştım! Ama sonunda oda mutlu sona ulaştı Allahtan.

[Resim: 619380a8c7yo5al4.gif]

Replikler : 

 

 

Diziden kesitler :
 






Diziyi yeppudaa'dan online izlemek için TIKTIK.
Dizinin ostları :






(Ayrıca dizi hakkında fikir edinmek için ilk önce ostlardaki kesitleri izleyebilirsiniz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder